Κοινωνικός ρόλος

Κοινωνικός ρόλος

ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Οι πελάτες που χρειάζονται μετακίνηση είναι:

  • συνταξιούχοι ηλικιωμένοι σε αγροτικές ζώνες που συχνά οδηγούνταν από τον σύζυγό τους και πρέπει να διατηρήσουν την κινητικότητά τους
  • έφηβοι μεταξύ 16 και 18 ετών πριν από την απόκτηση της άδειας οδήγησής τους
  • ενεργοί κάτοικοι της πόλης που πρέπει να μετακινηθούν για την εργασία τους, αλλά δεν είναι κάτοχοι άδειας λόγω έλλειψης χρόνου ή δυσκολίας να περάσουν τις εξετάσεις οδήγησης.
  • Τα οχήματα χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου είναι μια λύση για ταξίδι χωρίς άγχος σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.

ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ερήμωση της υπαίθρου, η εξαφάνιση των τοπικών καταστημάτων, η αύξηση των περιαστικών κατοικημένων περιοχών, η έλλειψη δημόσιων συγκοινωνιών λόγω μη κερδοφορίας... Αυτά τα κοινωνικά ζητήματα αυξάνουν τα προβλήματα που συνδέονται με την κινητικότητα.

Τα τετράκυκλα οχήματα χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν την ανεξαρτησία, έναν τρόπο ταξιδιού με απόλυτη ελευθερία ανεξαρτήτως καιρού!

 

ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΑΜΑΞΩΜΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο σχεδιασμός ενός οχήματος χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου εγγυάται πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από αυτή ενός δικύκλου. Ο χειρισμός, η συμπαγής κατασκευή και ο εξοπλισμός είναι πρόσθετα πλεονεκτήματα.Τα στοιχεία για την Οδική Ασφάλεια είναι ξεκάθαρα: τα τετράκυκλα ανήκουν στην κατηγορία οχημάτων με τα λιγότερα «ατυχήματα».